Gyakran ismételt kérdések
A készülékek működésével kapcsolatos problémák kezelése.
Hibajelenségek:

1. // Csak fehér a kijelző vagy kék, nincs kép:
A készülék videó védelmének kikapcsolása.: A gyártókat kötelezik, hogy vezetés közben a biztonságos vezetés érdekében kikapcsolható legyen a multimédia funkció. Az alsóbb kategóriás készülékek esetében, ha ez a funkció bekapcsolva van akkor, nem csak a multimédiás alkalmazásokra terjed ki, pl-: videó lejátszás, képnézegetés stb. ha nem az egész készülék működésére.
A videó védelem kikapcsolása Androidos fejegységeknél: "Car settings Brake wire for video motion" menüpontban lehetséges. Míg a windows-os készülékek esetében a beállítások fékszett, vagy a "brake set" menü pontban lehetséges.

2. // A készülék nem ismeri fel a pendrive-ot , vagy az sd kártyát:
Nem láthatóak rajta a készülékben a filmek vagy a zenék. A készülékek kizárólag FAT32-es formátumot kezelnek. Az sd kártyát vagy a pendrive- ot meg kell formázni FAT32-es formátumúra pl. a számítógépben.

3 . // Mit tegyek ha a készüléknek nincs szép hangzása, nem szól dinamikusan? A készülékek látszólag egyformák lehetnek, de valójában teljesen különbözőek egymástól. A Basic ,vagy a Premium alaplappal rendelkező fejegységek teljesen eltérőek egymástól, nagy fokú minőségi eltérés van a hangcsipek között.
A Premium alaplapok egészen kiváló minőségű dinamikus zenei hangzással rendelkeznek. A Basic verziók alsó kategóriás csippel rendelkeznek, hangminőségben elmaradnak azoktól a típusoktól amik kezelik az EQ opciókat, és a hangerő kiosztást.. Érdemes körültekintően vásásrolni, elolvasnia részletes leírást. Az Equalizer támogató, és a hangerő kiosztást támogató termékek , mind jó minőségű hangcsippel rendelkeznek. Amennyiben Basic, alsó kategóriás fejegysége van, sajnos szoftver frissítéssel sem lehet segíteni, mivel maga az alaplap nem támogatja a funkciókat. Ha Basic alaplapú termékkel rendelkezik, és nincs megelégedve a hangminőséggel, vásároljon prémium kategóriás termékeink közül.